11 September 2022: De gpx-bestanden van de 65 km, 90 km en 140 km routes zijn te downloaden via website routeyou.com (je hebt geen account nodig op routeyou.com om de files te downloaden). Alle routes zijn tevens uitgepijld (geel-groene pijlen met Strade Bianche Peel en Hei sticker).

Download de 65 km route op website routeyou.com
Download de 90 km route op website routeyou.com
Download de 140 km route op website routeyou.com

Meer informatie over de routes is te vinden onder menu routes, of in de uitgebreide beschrijving van de routes op website routeyou.com in bovenstaande links.

De situatie rondom start/finishplaats is op een kaartje te vinden onderaan de pagina Start- en finishlocatie.

Hoe de routes via website routeyou.com te downloaden?

Klik op een bovenstaande download link van een route, je komt in website routeyou.com, en selecteer vervolgens het download tekentje (zie afbeelding hieronder in rood omcirkelt), selecteer “GPX” onder Downloaden (gpx is het meest gebruikte bestandsformaat voor routes) en de route wordt op je apparaat (computer, laptop, mobiele telefoon) gedownload. 

Categorieën: Routes