24 September 2018:  180 deelnemers zijn zondag 23 september de fiets opgestapt.  Ondanks de regen die in de loop van de ochtend neerdaalde over het parcours, waren de reacties louter positief.  Een kleine greep uit de reacties:

Niels: “het was niet druk en het weer was niet geweldig, maar de route en de organisatie was wel top!”
Adriaan: “Een van de mooiste en best georganiseerde tochten die ik ooit heb gereden.”
Edwin: “Wat een super leuke tocht was het! Volgend jaar weer alstublieft.”

Dank aan alle fietsers voor jullie deelname en het trotseren van het slechte weer, en dank aan alle vrijwilligers, de organisatie, sponsors, de band, catering, standhouders, het Hart van Heuze, eigenaars van de pauzeplaatsen en anderen die op een of andere wijze hebben bijgedragen aan dit evenement. Zonder jullie was dit niet mogelijk!

Gezien alle positieve reacties kunnen we als organisatie niet anders concluderen dan dat er een tweede editie moet volgen. Het was dan ook gezellig naborrelen nadat alles was afgebroken en opgeruimd.

Een deel van de vrijwilligers

De organisatie

Categorieën: Organisatie