Ga direct naar het inschrijfformulier.

Schrijf je in voor deelname aan de Strade Bianche tocht “Peel en Hei” via onderstaand formulier. Het is niet meer mogelijk (zoals in voorgaande jaren) om in te schrijven voor meerdere personen tegelijk. Voor iedere deelnemer dient het formulier ingevuld te worden. De inschrijving is definitief zodra je het verschuldigde bedrag hebt betaald. De kosten bedragen:

  • Afstand 65 km: 12,50 Euro
  • Afstand 90 km: 15,00 Euro
  • Afstand 140km: 15,00 Euro

Na betaling ontvang je een e-mail ter bevestiging. Deze e-mail dient tevens als startbewijs. Let op: afhankelijk van de instellingen van je mailprogramma, kan deze e-mail in de spamfolder terecht komen.

Inschrijving via onderstaand formulier is mogelijk tot en met zaterdag 11 september. Daarna is inschrijving alleen ter plekke mogelijk op de dag zelf. Daginschrijving kost Euro 2,50 extra bovenop de inschrijvingsprijs via de website. Het aantal deelnemers aan deze tocht is gelimiteerd tot 500. Via menu “Actueel” communiceert de organisatie te zijner tijd het aantal ingeschreven deelnemers met enige regelmaat.

Indien je geen beschikking hebt over Ideal (Nederland) of Bancontact (België) als betalingsmiddel, stuur dan een e-mail naar info@stradebianchepeelenhei.nl en vermeld in je e-mail de gegevens die in onderstaand formulier worden gevraagd. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op (per e-mail) met daarin de instructies voor de betaling.

Inschrijvingsformulier

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen velden.