Ga direct naar het inschrijfformulier

Schrijf je in voor deelname aan de Strade Bianche tocht “Peel en Hei” via onderstaand formulier. Het is niet meer mogelijk (zoals in voorgaande jaren) om in te schrijven voor meerdere personen tegelijk. Voor iedere deelnemer dient het formulier ingevuld te worden.

De inschrijving is definitief zodra je het verschuldigde bedrag per deelnemer hebt betaald. Kosten zijn

afstand kosten
65 km 12,50 Euro
90 km 15,00 Euro
130 km 15,00 Euro

10 Euro per persoon tot 1 Juni 2021, vanaf 1 Juni 2021 zijn de kosten 12,50 Euro per persoon. Na betaling ontvang je een e-mail ter bevestiging. Deze e-mail dient tevens als startbewijs (let op: afhankelijk van instellingen in je mailprogramma, kan deze e-mail in de spamfolder terecht komen).

Inschrijving via onderstaand formulier is mogelijk tot en met zaterdag 17 september 22:00. Daarna is inschrijving alleen ter plekke mogelijk op de dag zelf. Daginschrijving kost € 15,00 per deelnemer.

Vanwege logistieke redenen willen we graag bij inschrijving weten welke afstand je denkt te gaan fietsen. Let op dat het aantal deelnemers aan deze tocht gelimiteerd is tot 500. Via menu “Actueel” communiceren we regelmatig het aantal ingeschreven deelnemers.

Indien je geen beschikking hebt over Ideal (Nederland) of Bancontact (België) als betalingsmiddel, stuur dan een e-mail naar [email protected]  en vermeld in je e-mail de gegevens die in onderstaand formulier worden gevraagd. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op (per e-mail) met daarin de instructies voor de betaling.

Inschrijvingsformulier

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen velden.