12 Mei 2020: De organisatie heeft de deelnemers van vorig jaar aangeschreven met de vraag of men wil deelnemen dit jaar (waarbij men 20% korting krijgt op het inschrijvingsgeld). Een soortgelijke kortingsactie liep vorig jaar via de website. Het aantal inschrijvingen dit jaar tijdens de kortingsactie is iets hoger dan vorig jaar (dit jaar 37). De voor-inschrijvers willen we hierbij alvast bedanken voor hun toegezegde deelname en de leuke reacties per e-mail.

Dat betekent dat de vergunningaanvraag is ingediend bij de gemeente Asten, de voorbereidingen gaan dus door!

Meer duidelijkheid over hoe anderen zich in kunnen schrijven dit jaar, zal binnenkort (uiterlijk begin juni) worden gecommuniceerd. In verband met de situatie rondom het SARS-CoV-2 virus, is het mogelijk dat we minder uitgebreide voorzieningen hebben rondom start/finish dan vorig jaar. Hierdoor kan het inschrijfgeld lager uitvallen dan voorgaande jaren, maar dat is nu nog niet duidelijk. Meer informatie volgt hierover te zijner tijd.

Categorieën: Organisatie