21 September 2020: De derde editie van de Strade Bianche “Peel en Hei” was weer een zeer geslaagde editie en we zijn als organisatie blij dat we dit in coronatijd hebben kunnen en mogen organiseren. Natuurlijk verliep niet alles vlekkeloos vanwege aanpassingen door corona, maar enkele van deze aanpassingen lijken ons zeer geslaagd (bijv. vaste vertrektijden per afstand). Natuurlijk gaat onze dank uit naar ten eerste alle deelnemers (207), maar ook naar de vrijwilligers en MaS (maatschappelijke stage) stagiaires (zonder hen was dit absoluut niet mogelijk), sponsors, pauzeplaatsen, gemeenschapshuis Hart van Heuze, sportvoedingwebshop, gemeente Asten, EHBO en iedereen die op een of andere wijze heeft bijgedragen maar nog niet genoemd is!

Hieronder een kleine greep uit de foto’s (in verkleind formaat), met dank aan fotograaf René van Dijk. Later deze week volgen meer foto’s.

Categorieën: Organisatie