21 April 2021: De organisatie is weer van start gegaan. Deelnemers van vorig jaar zullen worden aangeschreven met de vraag of men wil deelnemen dit jaar. De inschrijving via de website zal uiterlijk 1 Mei 2021 openen. Schrijf je je in vóór 1 juni 2021 dan betaal je 10 Euro per persoon. Daarna kost inschrijving via de website 12,50 Euro per persoon.

Aangezien er nog geen duidelijkheid is over coronamaatregelen in september 2021, gaan we er als organisatie van uit dat de beperkingen van vorig jaar ook dit jaar vooralsnog van kracht blijven. Dit betekent dat we voorlopig een maximum deelnemersaantal van 250 hanteren. Mochten de coronamaatregelen versoepeld worden gedurende de komende maanden, dan is het mogelijk dat we het aantal toegestane deelnemers kunnen verhogen tot 500.

Categorieën: Organisatie