19 September 2021 21:30 (update 26 september): De vierde editie is de meest succesvolle editie tot nu toe, zeker wat betreft het aantal deelnemers, een record in het bestaan van deze gravelride (304 deelnemers). Het weer zat mee, de koffie van de barista bij de start en de vernieuwde 80 km route bleken goed in de smaak te zijn gevallen. Een inventarisatie tijdens registratie aan de start leert de organisatie dat het uitpijlen van de routes echt meerwaarde heeft.

Onze dank gaat uit naar ten eerste alle deelnemers, maar ook naar alle vrijwilligers en MaS (maatschappelijke stage) stagiaires (zonder hen was dit absoluut niet mogelijk), sponsors, pauzeplaatsen, gemeenschapshuis Hart van Heuze, sportvoedingwebshop, gemeente Asten, EHBO, TWC Asten (voor het lenen van elastieken voor de routepijlen, onze elastieken vonden we later toch terug) en iedereen die op een of andere wijze heeft bijgedragen maar nog niet genoemd is!

Foto’s van de vierde editie volgen later, dus blijf de website in de gaten houden!

Een deel van de vrijwilligers, MAS stagiaires en organisatie na afloop.
Categorieën: Organisatie