11 September 2022 21:15: Het aantal inschrijvingen bedraagt 135. Dus er is volop gelegenheid tot inschrijven. Het aantal inschrijvingen houdt qua trend gelijke tred met de editie van 2020. Qua trend gaat het ook nu weer gelijk op met de editie van 2021 met dit verschil dat het aantal inschrijvingen t.o.v. 2021 (op dezelfde datum) continu achterblijft met zo’n 35 deelnemers.

Twijfel je nog om in te schrijven? Bekijk betrouwbare weersvoorspellingen voor de regio op Meteo Limburg. En misschien wist je het nog niet, maar er is gratis koffie en tompouce bij de start, en bij de finish (update 13 september) start krijg je gratis een buff (neksjaal) vanwege de vijfde editie. Een hamburger is inbegrepen bij de inschrijfprijs (er zijn ook vegetarische hamburgers verkrijgbaar).

Categorieën: Inschrijvingen