17 September 2022: Er is vandaag hard gewerkt door organisatie en vrijwilligers om alles in gereedheid te brengen voor morgen. En na afloop werd het speciaal bier geproefd dat is gebrouwen voor deze vijfde editie.
Ook de routes zijn vandaag uitgepijld waarbij het toch grotendeels zonnig weer was. Ondanks de regenbuien van afgelopen dagen liggen de gravelwegen er goed bij. Het aantal inschrijvingen staat nu op 167 (inclusief startbewijzen voor sponsoren), dus er is nog volop gelegenheid tot inschrijving. Daginschrijving ter plekke is dus met zekerheid mogelijk! Je krijgt een gratis neksjaal en gratis tompouce bij de start, en na afloop krijg je een hamburger (die zit bij de inschrijfprijs inbegrepen, net als de koffie bij de start).

Zuidrand Groote Peel (Foto: Arjan de Gouw)
Alle routes zijn uitgepijld (Foto: Arjan de Gouw)
Langs het Kanaal van Deurne (Foto: Arjan de Gouw)
Bij de camperplaats/jachthaven Hanssum (nabij Neer) is een pauzeplaats ingericht op de 140 km route (Foto: Harold Slegers)
De hoge Maasoever bij Neer (Foto: Harold Slegers)
Het speciaal bier voor deze editie (gebrouwen in Ertvelde (B)) (Foto: Janne Hoes)