18 September 2022: Helaas viel het aantal deelnemers (ongeveer 174, precieze balans wordt nog opgemaakt) dit jaar tegen vergeleken met vorig jaar. Waarschijnlijk zijn velen afgeschrikt door de slechte weersvoorspellingen (en mogelijk zijn er ook weer vele andere evenementen na de coronapandemie). Gelukkig bleef het op een paar kleine buitjes na, droog tot zo rond half 2 in de middag. Veel deelnemers hebben dus nagenoeg met droog weer kunnen fietsen. Dat het in de ochtend nagenoeg droog zou blijven was ook te zien aan de inschrijvingen gisteren (14 deelnemers), en het aantal daginschrijvingen (24).

Vanuit de organisatie gaat onze dank uit naar ten eerste alle deelnemers, maar ook naar alle vrijwilligers en MaS (maatschappelijke stage) stagiaires (zonder hen was dit absoluut niet mogelijk), sponsors, pauzeplaatsen (camping de Peelweide, WSV Hanssum), gemeenschapshuis Hart van Heuze, sportvoedingwebshop, gemeente Asten, EHBO en iedereen die op een of andere wijze heeft bijgedragen maar nog niet genoemd is!

We hebben veel positieve reacties gekregen op de organisatie en de routes. Heb je op- of aanmerkingen voor een volgende editie, of louter positieve punten, laat het de organisatie weten via [email protected]. Waarschijnlijk krijgen alle deelnemers ook een uitnodiging voor een enquête om terugkoppeling te kunnen geven op deze editie.

Foto’s van de vijfde editie volgen later komende week, dus blijf de website in de gaten houden!

Categorieën: Organisatie