17 September 2023: Het was dit jaar een mooie editie van Strade Bianche “Peel en Hei” met rond de 260 deelnemers.
De nachtelijke regen maakte deze editie zwaar, maar gelukkig was het weer vandaag goed.

Vanuit de organisatie gaat onze dank uit naar ten eerste alle deelnemers, maar ook naar alle vrijwilligers en MaS (maatschappelijke stage) stagiaires (zonder hen was dit absoluut niet mogelijk), sponsors, pauzeplaatsen (camping de Peelweide, WSV Hanssum), gemeenschapshuis Hart van Heuze, sportvoedingwebshop, gemeente Asten, EHBO, Hans van der Heijden (retro wielershirts/fietsen) en iedereen die op een of andere wijze heeft bijgedragen maar nog niet genoemd is!

We hebben wederom vele positieve reacties gekregen op de organisatie en de routes. Heb je op- of aanmerkingen voor een volgende editie, of louter positieve punten, laat het de organisatie weten via [email protected]. Binnenkort zal ook een enquête naar deelnemers worden verstuurd (hoewel dit vorig jaar ook gemeld was, is er dat na afloop van de vorige editie niet meer van gekomen).

Hieronder volgen nog enkele foto’s van deze dag. Meer foto’s volgen later komende week, dus blijf de website in de gaten houden!

Categorieën: Organisatie