12 September 2020: De gpx-bestanden van de 55 km, 80 km en 135 km routes zijn te downloaden via website routeyou.com (je hebt geen account nodig op routeyou.com om de files te downloaden). Alle routes zijn tevens uitgepijld (geel-groene pijlen zonder tekst).

Download de 55 km route
Download de 80 km route
Download de 135 km route

Meer informatie over de routes is te vinden onder menu routes, of in de uitgebreide beschrijving van de routes op website routeyou.com.

De situatie rondom start/finishplaats is op een kaartje te vinden onderaan de pagina Start- en finishlocatie.

De 55 km route is hetzelfde als in 2019. De 80 km route en de tweede lus van de 135 km route zijn een beetje aangepast bij vertrek en aankomst in Heusden.
Omdat t.g.v. corona er een wielerwedstrijd vanaf 12:00 plaatsvindt op een klein deel van het parcours van de 55 km route en eerste lus van de 135 km route (nabij Someren-Heide, over een afstand van anderhalve kilometer), blijft de 135 km hetzelfde als vorig jaar: dus eerst wordt de 55 km lus gefietst, daarna de 80 km lus. Zodoende zal vrijwel geen enkele deelnemer tijdens de wielerwedstrijd op het parcours zijn. Mocht je onverhoopt (bijv. t.g.v. pech) toch om 12:00 of later op het parcours van de 55 km route zitten (tussen kilometerpunt 31.4 en 32.9), dan moet je rekening houden met deze amateurwielerwedstrijd. Volg in dat geval de aanwijzingen op van de verkeersregelaars ter plekke. Bij doorkomst van de wielerwedstrijd dien je de weg vrij te maken voor de wielerwedstrijd.

 

Categorieën: Routes