14 september 2020: Gisteren, zondag 13 september 2020, hebben een aantal leden van TWC ’t Ventieleke het gehele parcours verkend met mist in de vroege ochtend en later in de ochtend onder een stralende zon . De gravelwegen liggen er weer goed (en stoffig) bij. Er zijn echter enkele uitzonderingen:

  • op de 80 km route (en tweede lus van 135 km route) liggen op de Zuidhoeveweg (tweede gravelstrook op de 80 km route) grotere stenen op het wegdek (met de racefiets moet je dus wat uitkijken om een stootlek te voorkomen),
  • op de 55 km route is de gravelweg door de Strabrechtse Heide vanaf kilometerpunt 39,3 over een afstand van iets meer dan een kilometer, op sommige stukken meer zandweg dan gravelweg (door eerdere werkzaamheden dit jaar). Dit stukje is voor de racefiets een mogelijk lastigere passage.
  • de onverharde weg langs de Helenavaart (na passage van het dorp Helenaveen (op de 80 en 135 km routes)) is in wat minder goede toestand.

Verder waren het superroutes was de algehele mening van de leden. Hieronder nog een sfeerimpressie (foto’s: Arjan de Gouw).

Categorieën: Routes