12 September 2021: De gpx-bestanden van de 55 km, 80 km en 135 km routes zijn te downloaden via website routeyou.com (je hebt geen account nodig op routeyou.com om de files te downloaden). Alle routes zijn tevens uitgepijld (geel-groene pijlen zonder tekst).

Download de 55 km route op website routeyou.com
Download de 80 km route op website routeyou.com
Download de 135 km route op website routeyou.com

Op de 80 km route tussen kilometer 25 en 33 (dit geldt dus tevens voor het tweede deel van de 135 km route (tussen kilometer 81 en 89)), kom je op enkele (gravel)wegen deelnemers tegen van de graveltocht Strade Leudal. De wegen op dit gedeelte zijn breed, daarom zien de organisaties van beide graveltochten dit niet als een probleem.

Meer informatie over de routes is te vinden onder menu routes, of in de uitgebreide beschrijving van de routes op website routeyou.com in bovenstaande links.

De situatie rondom start/finishplaats is op een kaartje te vinden onderaan de pagina Start- en finishlocatie.

Hoe de routes via website routeyou.com te downloaden?

Klik op een bovenstaande download link van een route, je komt in website routeyou.com, en selecteer vervolgens het download tekentje (zie afbeelding hieronder in rood omcirkelt), selecteer “GPX” onder Downloaden (gpx is het meest gebruikte bestandsformaat voor routes) en de route wordt op je apparaat (computer, laptop, mobiele telefoon) gedownload. 

Categorieën: Routes